Rëndësia e ujit

Fakte dhe kuriozitete rreth ujit Uji është një lëndë ushqyese thelbësore dhe luan një rol kryesor në trupin e njeriut. Mund të mbijetojmë deri në disa javë pa ushqim, por…

Hidratues për shëndetin

Ju e dini tashmë  listën dhe arsyet pse duhet të pini më shumë ujë - ndihmon në skuqjen e toksinave, mbart lëndë ushqyese të rëndësishme në tru, etj. Por rezulton…

6 arsye përse duhet të pimë ujë

Nuk është një  pluhur magjik, por benefitet e ujit janë të shumta. Dashamirët e ujit patën një telash kohët e fundit kur dëgjuan se një raport i ri kishte zbuluar…