UJË MINERAL NATYRAL

100% ujë natyral nga burimi i Qafë Malit, i cili i nënshtrohet një proçesi teknologjik për pastrimin dhe sterilizimin e tij sipas standardeve të BE. Mbushja dhe ambalazhimi i ujit bëhet me një teknologji ndër më të avancuarat, e realizuar nga firmat më të njohura në tregun europian, duke siguruar një linjë plotësisht automatike.

Përberja

Kompozimi mineral

Kalcium Ca2+

15.03 mg/l

Fluoruri F

0.05mg/l

Përqëndrimi i joneve të hidrogjenit

7.72 ph

Klouret C1

2.12mg/l

Magnez Mg2+

4.2mg/l

Temperatura e ujit në burim

6°C
Produktet tona

Zgjidh ujin tënd

0.5 litra

Burimi i malit në dorën tuaj

1.5 litra

Burimi i malit në tryezën tuaj

7 litra

Burimi i malit në familjen tuaj

Rreth nesh

Uji Qafë Mali Pukë është çertifikuar nga :

  • Shërbimi i kontrollit të radioaktivitetit me nr. 3140 analiza nga Instituti i Shëndetit Publik Tiranë dt. 04.05.2018 nr37.

  • Bureau Italia sipas ISO 22000:2018.

Uji i familjes tuaj

Ujë “QAFË MALI” buron nga thellësitë e mëdha të tokës, i filtruar në mënyrë natyrale nga shkëmbinjtë nëntokësor në zemër të maleve dhe i ruajtuar nga ndikimet e ndotjes së mjedisit.
Kompozim mineral i shëndetshëm
Kontroll i plotë i çdo proçesi
Filtrim sipas standardeve të BE
Çertifikuar nga ISHP Tiranë
Pukë

Burimi i Ujit qafë Mali

Play Video
Blog

Lajmet e fundit